top of page
  • Spinoff

Øvelsen der gør dig gladere


Du behøver ikke at tro på det – bare prøv for sjov.

Langt de fleste af os kender det - jeg har lige købt en ny bil og ser pludselig hvor mange af samme slags der er på vejen, var de der ikke før? Eller man bliver gravid og ser alle de gravide, hvor kom de lige fra? Vi kunne blive ved. Som vi skrev om i sidste uge, handler det om opfattelse.

Vi er alle så småt vendt tilbage efter en dejlig sommerferie, hvor vi (forhåbentlig) fik slappet af og fik jobbet lidt på afstand. En oplagt mulighed for at starte på en frisk og se på hverdagen med nye briller og fra andre vinkler. Vi har en lille øvelse, som træner dig i at tænke mere positivt og giver dig en gladere hverdag.

Øvelsen:

  • Vi opfordrer dig til, at du i de næste 4 uger afslutter din arbejdsuge med at liste 3 positive ting fra den foregående uge. Det kan være store ting eller små hændelser, det vigtigste er bare, at det er noget, som gjorde dig glad i den pågældende arbejdsuge.

Du skal ikke bekymre dig, hvis det i starten er svært, du vil opleve, at det gradvist bliver nemmere at finde 3 gode ting og tænke positivt. Vi opfordrer dig også til at dele disse positive observationer med dine kolleger.

  • I de samme 4 uger opfordrer vi dig også til hver søndag, at finde 3 positive ting du har oplevet i din weekend. Du kan vælge at holde dem for dig selv eller dele dem med dine kolleger om mandagen.

  • Og så udfordrer vi dig til at fortsætte med denne øvelse fremadrettet – du vil højst sandsynlig opleve at der pludselig er flere positive ting i dit liv.

16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page