top of page
  • Spinoff

Feedback - Hvad rager det mig?


Feedback er et undervurderet redskab, som kan være svært at implementere i nutidens "pas-dig-selv" samfund. Feedback handler ikke kun om at give og modtage ris og ros. Det handler om at opnå selvindsigt og udnytte dit potentiale.

Mange ser negativt på feedback og bryder sig ikke om feedbackens bedømmende karakter. For selvom feedback også er positive tilkendegivelser, kan selv rosende ord være svære at modtage. Samfundets "pas-dig -selv" kultur kan gøre det svært, at håndtere når andre blander sig og vi kan have svært ved, at se hvad andre skal bruge vores mening til. Men hvordan kan vi blive dem, der løber stærkest og hopper længst, hvis vi ikke giver hinanden gode råd med på vejen? Vi skal derfor blive bedre til at give og modtage feedback, specielt fordi selvindsigt er en kunstart, som mange har svært ved at praktisere.

Forudsætningen for at skabe en god feedbackkultur er et grundlæggende ønske om, at ville lytte, lære og forbedre. En konstruktiv feedbackkultur kræver gode intensioner og fælles spilleregler, og der skal arbejdes med, hvordan feedback gives og modtages. Feedback giver os mulighed for at udvikle os, lærer os, hvad vi kan gøre anderledes og hvad vi i forvejen gør godt. Vi opnår selvindsigt ved, at andre gør os opmærksomme på vores gode og mindre gode egenskaber. Vi skal derfor se feedback som en hjælpende hånd til at skabe den bedste version af os selv.

Vil du lære meget mere om hvordan du og din virksomhed kan blive bedre til at give og modtage feedback? Læs mere om vores feedback forløb for henholdsvis ledere og medarbejdere. Du kan også booke et uforpligtende lige her.

64 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page