top of page
  • Spinoff

Leadership vs. Management


Hvad er forskellen mellem “Leadership" og “Management”? Et relevant spørgsmål når vi taler ledelse. Den væsentligste forskel mellem lederskab og management er, at ledere har folk følger dem, mens managere har folk, der arbejder for dem.

For at få succes skal en leder være stærk i begge discipliner. Lederskab handler om at få folk til at forstå og tro på din vision og til at hjælpe dig med at nå dine mål , mens management mere handler om at administrere og sikre driften.

Hvor har du dit ledelsesmæssige fokus? Hvor meget tid bruger du på de to discipliner? Er det hensigtsmæssigt i forhold til at skabe resultater gennem andre mennesker?

Se mere om, hvilke aspekter indenfor lederudvikling vi kan hjælpe jer her. I kan læse mere om Spinoffs skræddersyede forløb her.


5.071 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page