top of page
  • Spinoff

Den sorte plet!


Øvelsen til dig, der trænger til at få rykket lidt ved dit perspektiv. Når du starter, skal du følge øvelsen punkt for punkt – læser du forud får du ikke øvelsens fulde udbytte. Øvelsen er en ener - du kan kun udføre den én gang. Til gengæld kan du dele den med andre, når du har oplevet dens hemmelighed.

1) Tag et hvidt stykke papir og tegn en sort cirkel i midten – ca. på størrelse med en 2 krone.

2) Du har nu 3 minutter til at kigge på papiret og skrive de tanker, følelser og associationer ned, som dukker op undervejs.

3) Hvilke tanker strømmede igennem dit hoved de sidste tre minutter? Hvilke følelser sidder du tilbage med? Når du har reflekteret over de indtryk du sidder tilbage med, må du scrolle ned til bunden af bloggen.

Selvom du har haft et helt stykke papir at rette din opmærksomhed mod, så er det med garanti den lille sorte plet i midten, der har fyldt dine tanker mest.

98% af alle, der laver øvelsen, fokuserer på den sorte plet!

Den sorte plet symboliserer de sorte pletter i vores hverdag - dem som kan være svære at vaske væk og som går hen og forstyrrer helheden, fordi vi giver dem for meget plads – både i privaten og i arbejdslivet. Hvis du kun ser de sorte pletter i livet, så overtager de dit fokus og fylder for meget og kvaser din energi! Se, hvad der sker, hvis du flytter fokus til alt det hvide!


292 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page