top of page
  • Spinoff

4 anbefalinger til Folkemødet


Foto: Joshua Tree Photography

En række af Danmarks topledere og ledelseseksperter kigger i krystalkuglen, når de i løbet af ugen besøger solskinsøen til årets Folkemøde. Her sætter de fremtidens ledelse og arbejdsmarked til debat.

#1 Den digitale leder – tanker fra en top-CEO

Djøf, har inviteret Niels B. Christiansen, der de sidste 12 år har været CEO I Danfoss, indenfor til en samtale om blandt andet hans erfaringer med og holdninger til ledelse i den digitale omstilling. Niels B. Christiansen har ført Danfoss gennem en række digitale forandringsprocesser, og har med egne øjne set, hvordan den digitale udvikling har påvirket virksomheder og hele sektorer. På den anden side af bordet finder vi Mikael Barden, stifter af og kommunikationsrådgiver hos kommunikationsbureauet FRIDAY. Mikael Barden har gennem mange har rådgivet både ministre og topchefer i det danske erhvervsliv, og ved om nogen, hvilke problematikker og muligheder Niels B. Christiansen har stået overfor i sin tid hos Danfoss, og hvilke store problemstillinger vi står på tærsklen til.

Dag: fredag den 16. Juni

Kl. 13.00-14.00

Sted: L9 FRIDAY hos Fabers - Kirkepladsen

Læs mere her.

#2 Kan ledelse være livsfarlig?

Djøf har sat en række topledere i stævne, hvor ledelse, præstation, målinger og arbejdsglædes sættes til debat. Hvis der måles på de forkerte parametre, så sætter virksomheden den forkerte kurs for ledelsen, hvor medarbejderne som konsekvens skal leve op til nogle umulige forventninger. Toplederne skal komme med deres bud på, hvordan vi måler på det rigtige i virksomhederne, og hvad betyder sammenstødet mellem krav til performance og medarbejdernes trivsel? For er det arbejdsglæden, der skaber resultater, eller er det resultaterne, der skaber arbejdsglæden? Toplederne tager debatten.

Dag: fredag den 16. Juni

Tidspunkt: 12.00-12.45

Sted: L9 FRIDAY hos Fabers - Kirkepladsen

Læs mere her.

#3 Hvordan navigerer ledere på fremtidens arbejdsmarked?

Finanssektorens Arbejdsgiverforenings har bedt fremtidsforskeren Anne-Marie Dahl om hendes bud på vilkårene for ledelse på fremtidens arbejdsmarked. Der skal tales om, hvor ledelses landskabet er præget af teknologiske frembrud, der rykker ved medarbejdernes tid og arbejdspladser, utoldmodige stakeholders og fremvindingen af en hel ny generation på arbejdsmarkedet, der sætter spørgsmåltegn ved den herskende ledelsesstil. Til at give ekstra perspektiv på debatten og byde ind med løsninger er en række aktører fra erhvervslivet og fagbevægelserne inviteret budt indenfor.

Dag: fredag den 16. juni

Tidspunkt: 11.30-12-45 Sted: G24 Finansteltet - Allinge Havn, inder- og ydermole

Læs mere her.

#4 Ledelse på tærsklen til et digitalt samfund

Ejvind Jørgensen, Per Tejs Knudsen og Peter Pietras, der sidder I styregruppen hos Dansk ITs styrgruppe for projektet Danmark 3.0-projekt, præsenterer hovedpunkterne fra deres nye bog ”Ledelse i d-land”. I samtale med Tim Frank Andersen (Bestyrelsesformand og partner, In2media), Lillian Mogensen (Direktør, Udbetaling Danmark) og Bjarne Pedersen (Kommunaldirektør, Rudersdal Kommune) skal de diskutere det hvordan digitaliseringen udfordrer lederrollen og hvilke nye kompetencer, man skal have som leder i et digitalt samfund. Hvordan arbejder man aktivt med at omfavne de digitale muligheder frem for at kæmpe imod?

Dag: fredag den 16. Juni

Tid: 12.00-13.00

Sted: B9 Fonden Teknologirådet og Tankegang Læs mere her.


28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page